Loading Događanja

« All Događanja

15. Dani mladog maslinovog ulja – XV Giornate dell’olio d’oliva novello

studeni 15 - studeni 17

Pozivamo Vas na tradicionalnu manifestaciju „Dani mladog maslinovog ulja – Giornate dell’olio d’oliva novello“ koja se održava već četrnaestu godinu za redom treći vikend u studenome. Od samih početaka željeli smo da Vodnjanština ispriča jednu drugačiju priču koja će biti prepoznatljiva ne samo u Istri i Hrvatskoj, već i diljem svijeta.

„Dani mladog maslinovog ulja – Giornate dell’olio d’oliva novello“ manifestacija je koju prepoznaju njezini partneri i prijatelji diljem Hrvatske i šire. Plodovi rada, truda i ulaganja lokalnih poljoprivrednika pronašli su pravi put do svojih korisnika, a tome je značajno pridonijela ova sada već tradicionalna i jedinstvena manifestacija.

Za vrijeme trajanja manifestacije kroz Vodnjan prođe oko 20.000 posjetitelja koji uživaju u brojnim programima pod šatorom koji se prostire na više od 2000 ㎡, gdje svoje proizvode i usluge nudi više od 100 izlagača, prvenstveno proizvođača maslinovih ulja, ali i drugih autohtonih poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda. Cjelodnevni gastro-show okuplja najbolje kuhare i chefove iz Istre i Kvarnera. Više od 10.000 jela priprema se od najboljih namirnica i autohtonih proizvoda, a svaka delicija povezuje se s pričom mladih maslinovih ulja našeg područja. Manifestacija nudi tri dana prepuna mirisa i okusa vrhunskih ekstradjevičanskih maslinovih ulja te jela koja ujedinjuju tradicionalnu i suvremenu gastronomiju. Idealna atmosfera koju pruža ova jedinstvena lokacija u Vodnjanu omogućuje nezaboravne trenutke i vesele doživljaje kroz zabavne programe.

 Radujemo se Vašem dolasku na Dane mladog maslinovog ulja- Giornate dell’olio d’oliva novello u Vodnjanu!

Detalji:

Početak:
studeni 15
Kraj:
studeni 17
Web stranica:
http://www.dmmu.info/

Lokacija

Vodnjan
Istarska ulica
Vodnjan, Istra Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u
Web stranica:
http://www.dmmu.info/