20.7 C
Zagreb
Subota, 19 rujna, 2020
Loading Događanja

« All Događanja

  • Ovaj događaj je prošao.

6. Međunarodni festival gastronomije i turizma

5 veljače - 8 veljače

Izuzetno nam je zadovoljstvo pozvati Vas da sudjelujete na Međunarodnom festivalu gastronomije i turizma Adriatic Gastro Show koji se po 6. put održava u Splitu, u novoizgrađenoj Spaladium Areni. Od 05. do 08. veljače 2020. godine, svojim iskustvom i velikim ambicijama ćemo pomoći izlagačima da svoje proizvode, usluge i inovacije predstave širokoj publici koju će Adriatic Gastro Show okupiti.

Adriatic Gastro Show je najveća i najkvalitetnija HORECA sajamska manifestacija u regiji koja ugošćuje najpoznatija imena iz područja gastronomije, vinarstva, turizma, te tvrtke iz sfere ugostiteljstva i opremanja prostora…

Ovim posebnim doprinosom hrvatskoj turističkoj, a time i gastro industriji, organizator želi približiti svoju ponudu svim posjetiteljima, a ne samo profesionalcima… te time osigurati izvrsnu priliku da se učvrste dosadašnji i sklope novi poslovni i prijateljski kontakti.

Znajući da se sajam ipak organizira u najljepšem i najzabavnijem gradu na Jadranu, opuštena atmosfera tijekom svih dana ove manifestacije je uvijek začinjena dobro poznatim mediteranskim hedonizmom i splitskim šarmom.

Detalji:

Početak:
5 veljače
Kraj:
8 veljače
Web stranica:
http://adriaticgastroshow.com/adriatic-gastro-show/

Lokacija

Spaladium Arena
Ul. Zrinsko Frankopanska 211, 21000, Split
Split, Croatia (Local Name: Hrvatska)
Pogledaj na Google maps-u