TIJESTO:
3 jaja
18 dag brašna
18 dag šećera
1/2 praška za pecivo
1 vanilin šećer
3 velike žlice vode
NADJEV:
1 kg jabuka narezanih na ploške
4 banane
1 l vode
20 dag šećera
2 pudinga od vanilije
5dl slatkog vrhnja
Žumanjke, vodu i šećer dobro izmiksajte, dodajte brašno, prašak za pecivo i snijeg od bjelanjaka. Tijesto pecite u namaštenom i pobrašnjenom limu na 180 – 190 °C, oko pola sata, ostavite u limu da se ohladi.
Jabuke skuhajte s vodom i šećerom, ocijedite i poslažite na biskvit. Puding skuhajte s pola litre soka u kojemu su se kuhale jabuke i prelijte na složene jabuke. Banane narežite na ploške i stavite na još topli puding. Kad se sve dobro ohladi, premažite tučenim slatkim vrhnjem i ukrasite po želji.