Home Zimnica DOMAĆI OCAT I KONZERVIRANJE HRANE

DOMAĆI OCAT I KONZERVIRANJE HRANE

60,00kn

Autor(i) Ferdinand Vešnik, dr.sc.
Opseg 172 str. u boji
Uvez broširani
Godina izdanja 1999
Ocat, kao fenomen prirode poslužio je u ovoj knjizi da bi se približilo obiteljskim gospodarstvima i kućanstvima njegova proizvodnja, i njegova primjena u svakodnevnom životu. U ovoj jedinstvenoj knjizi možete pronaći sve što trebate znati o vrstama octa, njegovoj kakvoći, vrijednosti, proizvodnji i konzerviranju.
Kategorija:

Opis

Rijetko koja prehrambena namirnica obiluje tako brojnim pozitivnim svojstvima kao ocat. Ocat je nezamjenjiv začin, štiti hranu od kvarenja, djeluje zaštitno i ljekovito na ljudski organizam, a potrebe za octom i proizvodima vezanim za proizvodnju octa vrlo su velike, pogotovo u ovo suvremeno doba kad su spoznaje o octu i iskustva iz primjene octa u prehrani i kvalitetnom životu uopće potvrđene i stručno i znanstveno. Zbog svega navedenog, nudimo Vam knjigu u kojoj je istaknuta općenita problematika proizvodnje octa, postupci za njegovu proizvodnju, te najbitnije, recepte vinskog, voćnog i delikatesnog octa, konzerviranje i ukiseljavanje povrća, recepte za marinade i razne umake. Ovih 170 stranica u boji, predstavlja jedinstven priručnik svakom poduzetniku, gospodarstveniku ili kućanstvu spremnom za pripravljanje vlastitog octa ili konzerviranje hrane na originalan i svojstven način.

Sadržaj

Dodatne informacije

Težina 0.297 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “DOMAĆI OCAT I KONZERVIRANJE HRANE”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *