fbpx
7.7 C
Zagreb
Četvrtak, 21 siječnja, 2021
Home Stručna izdanja LIJESKA
Akcija!

LIJESKA

250,00kn 199,00kn

Autor(i) prof.dr.sc. Ive Miljkovića
Format knjige 23,5×16 cm
Opseg 350 str.u boji
Uvez tvrdi
Godina izdanja 2018
Knjiga sadrži 350 stranica te je nezaobilazno štivo i pomoć uzgajivačima lijeske kao i onima koji se namjeravaju baviti uzgojem lijeske, koji će u bogatom sadržaju pronaći korisne savjete za uspješan uzgoj ove vrijedne lupinaste vrste.

Monografija „Lijeska“ autorsko je djelo prof.dr.sc. Ive Miljkovića, dugogodišnjeg profesora na Agronomskom fakultetu i doajena hrvatskog voćarstva. Knjiga sadrži 350 stranica te je nezaobilazno štivo i pomoć uzgajivačima lijeske kao i onima koji se namjeravaju baviti uzgojem lijeske.

Knjiga će dobro doći stručnjacima i studentima poljoprivrednih fakulteta, veleučilišta i poljoprivrednih škola da obogate svoje znanje, ali i hobistima koji će u bogatom sadržaju pronaći korisne savjete za uspješan uzgoj ove vrijedne lupinaste vrste.

U poglavljima knjige opisani su ili navedeni:Kemijski sastav – hranjiva vrijednost lješnjaka, građa organa, razmnožavanje (i cijepljenje), ekološki uvjeti za uzgoj lijeske, priprema tla za sadnju i sadnja, gnojidba i održavanje plodnosti tla, natapanje, rezidba i uzgojni oblici, te podloge kao i sorte lijeske.Posebno je obrađena zaštita lijeske, kao i berba i čuvanje lješnjaka.

Dodatne informacije

Težina 0.840 kg

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “LIJESKA”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *