fbpx
7.5 C
Zagreb
Utorak, 23 travnja, 2024
Home Stručna izdanja PROIZVODNJA RAJČICE, PAPRIKE I PATLIDŽANA

PROIZVODNJA RAJČICE, PAPRIKE I PATLIDŽANA

(5 recenzije korisnika)

10,00 s PDV-om

Autor(i) prof. dr. sc. Borošić; dr. sc. Cvjetković, prof. emer.; dr. sc. Šimala
Opseg 96 str. u boji
Uvez broširani
Godina izdanja 2016.
Proizvodnja povrća u Hrvatskoj značajna je poljoprivredna djelatnost, ali ukupna proizvodnja nedostatna je za hrvatske potrebe. Proizvodnja povrća zahtjeva određena znanja i vještine, a proizvođačima se zasigurno često nameće pitanje kako proizvesti vrhunsko povrće? U tome će im pomoći ovaj sistematizirani praktični priručnik čiji su autori priznati vrhunski stručnjaci.
SKU: 0083 Kategorija:

Prvi priručnik iz biblioteke Hrvatsko povrće, u kojem je posebno obrađeno plodovito povrće iz porodice Solanaceae (rajčica, paprika i patlidžan) proizvođačima će odgovoriti na brojna pitanja i osigurati da pravovremeno, sustavno i stručno pristupe svojoj proizvodnji, te na vrijeme poduzmu potrebne korake kako bi uzgojili kvalitetno povrće. Priručnik je po svojoj namjeni prilagođen svima; malim, srednjim, ali i velikim proizvođačima koji proizvode na otvorenom i u zaštićenim prostorima. U priručniku je opisana tehnologija proizvodnje navedenih kultura, te zaštita od bolesti, štetnih organizama i najpoznatijih korova.

Sadržaj

Dodatne informacije

Težina 0,225 kg

5 recenzija za PROIZVODNJA RAJČICE, PAPRIKE I PATLIDŽANA

  1. Anoniman (Potvrđen vlasnik)

  2. Mladen (Potvrđen vlasnik)

  3. Martina Šimek (Potvrđen vlasnik)

  4. Goran Putnik (Potvrđen vlasnik)

  5. Predrag (Potvrđen vlasnik)

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.