Jela s roštilja predstavljaju tradicionalan oblik pripravljanja hrane u našoj zemlji, a u ovoj jedinstvenoj knjizi naših prostora pronaći ćete od jednostavnih pa sve do složenijih recepata za pripremu predjela, salata, jela od peradi, svinjetine, janjetine, teletine, junetine, kunića, divljači, riba, povrća, pa čak i deserta i marinada. Svako poglavlje sadržava određen broj jednostavnih, složenijih recepata, savijeta, prijedloga, za sve majstore, znalce ili amatere u pripravljanju roštilja.
Home Kuharice jela ROŠTILJ U DOMU I PRIRODI
ROŠTILJ U DOMU I PRIRODI
8,00€ (60,28 kn) s PDV-om
Autor(i) | Vesna Pavičić, prof. |
Opseg | 240 str. u boji |
Uvez | spiralni |
Godina izdanja | 2004 |
Pripremanje hrane na roštilju danas je vrlo popularno, zabavno, te je i svojevrsni oblik kulta mnogih naroda širom svijeta, a Hrvati su opće poznati kao narod po gastronomskoj pripremi jela koja su detaljno i na jednostavan način opisana u ovoj knjizi na više od 200 stranica.