fbpx
Home Setovi ZAŠTITNI SET ZA PRSKANJE

ZAŠTITNI SET ZA PRSKANJE

109,90kn s PDV-om

Po članku 20. Zakona o održivoj uporabi pesticida, korisnici pri tretiranju moraju koristiti odgovarajuća sredstva za osobnu zaštitu i posebna zaštitna sredstva te strojeve za primjenu pesticida i opremu u skladu s uputama na etiketi ili rješenju o registraciji i dozvoli pojedinog pesticida ovisno o pesticidu i metodi tretiranja koju primjenjuju.

Obriši
SKU: N/A Kategorija:

Zaštitni set za prskanje po cijeni od 99,90* Kn samo za pretplatnike Gospodarskog lista

Sastoji se od:

LUCERN NAOČALE:  Zaštitne naočale od polikarbonatnog stakla koje pružaju i bočnu zaštitu od letećih čestica. Nosive preko dioptrijskih naočala.

CASPIA RUKAVICE: Rukavice od prirodnog lateksa, presvučene neoprenom debljine 0,7 mm, podstavljene semišem, reljefaste na dlanu i prstima. Odlična protuklizna svojstva, pružaju izvrstan osjećaj pri radu, odlično prijanjaju uz ruku.

RESPIRATOR FFP2 S VENTILOM: Respirator u obliku školjke s ventilom. FFP2 razina zaštite omogućava zaštitu od prašine te uljnih i vodenih maglica prisutnih kod brušenja, rezanja i prskanja.

LAKELAND SAFEGUARD RADNA ODIJELA: Zaštitni kombinezon s kapuljačom za zaštitu od prljavštine i kemikalija u veličinama od XL – XXXL. Izvrstan 63 gsm mikroporozni prevučeni laminat pruža odličnu kombinaciju zaštite i udobnosti.

TORBA: Praktična torba s ručkom crvene boje i patentom po cijeloj dužini.

 

*Ukoliko ste pretplatnik Gospodarskog lista i naručujete na adresu na koju stiže list, zaduženje karticom ili pouzećem će biti naplaćena pretplatna cijena seta od 99,90 kn.

** Poštarina se obračunava prema cjeniku Hrvatske pošte d.d. i iznosi 18,60 Kn.

***Otkupna pošiljka se dodatno naplaćuje 6,00 Kn.

Dodatne informacije

Težina 0.7 kg
Odaberi veličinu

XXL