fbpx
20.5 C
Zagreb
Subota, 20 srpnja, 2024
Home Setovi ZAŠTITNI SET ZA PRSKANJE

ZAŠTITNI SET ZA PRSKANJE

20,00 s PDV-om

Po članku 20. Zakona o održivoj uporabi pesticida, korisnici pri tretiranju moraju koristiti odgovarajuća sredstva za osobnu zaštitu i posebna zaštitna sredstva te strojeve za primjenu pesticida i opremu u skladu s uputama na etiketi ili rješenju o registraciji i dozvoli pojedinog pesticida ovisno o pesticidu i metodi tretiranja koju primjenjuju.

SKU: N/A Kategorija:

Zaštitni set za prskanje po cijeni od 20,00 eur ili 15,00 eur samo za pretplatnike Gospodarskog lista

Sastoji se od:

LUCERN NAOČALE:  Zaštitne naočale od polikarbonatnog stakla koje pružaju i bočnu zaštitu od letećih čestica. Nosive preko dioptrijskih naočala.

CASPIA RUKAVICE: Rukavice od prirodnog lateksa, presvučene neoprenom debljine 0,7 mm, podstavljene semišem, reljefaste na dlanu i prstima. Odlična protuklizna svojstva, pružaju izvrstan osjećaj pri radu, odlično prijanjaju uz ruku.

RESPIRATOR FFP2 S VENTILOM: Respirator u obliku školjke s ventilom. FFP2 razina zaštite omogućava zaštitu od prašine te uljnih i vodenih maglica prisutnih kod brušenja, rezanja i prskanja.

LAKELAND SAFEGUARD RADNA ODIJELA: Zaštitni kombinezon s kapuljačom za zaštitu od prljavštine i kemikalija u veličinama od XL – XXL. Izvrstan 63 gsm mikroporozni prevučeni laminat pruža odličnu kombinaciju zaštite i udobnosti.

TORBA: Praktična torba s ručkom crvene boje i patentom po cijeloj dužini.

 

*Ukoliko ste pretplatnik Gospodarskog lista i naručujete na adresu na koju stiže list, zaduženje karticom ili pouzećem će biti naplaćena pretplatna cijena seta od 15,00 eur.

** Poštarina se obračunava prema cjeniku Hrvatske pošte d.d. i iznosi 3,60 eur.

***Otkupna pošiljka se dodatno naplaćuje 1,00 eur.

Dodatne informacije

Težina 0,7 kg
Odaberi veličinu

XXL, XL

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.