Dana 09. srpnja 2017. održat će se Dan Profi Tehnike u Garešnici. Grapak Vas poziva na prezentaciju svojih ”odlikaša” u Garešnici (cesta smjer HRASTOVAC – DARUVAR) na polju vlasnika PLODOVI ZEMLJE D.O.O., Pavlak Stjepana, s početkom u 10 sati.

Događaji dana:

·       DEMONSTRACIJA RADA KVERNELAND STROJEVA

·       Turbo 8000, 8m – vučeni kultivator za obradu strništa,

Qualidisc PRO, 4m , preklopna – kratka tanjurača,

TLG, 5m – sjetvospremač

CLC PRO Classic, 3 m gruber

PLUG 2500i, 5 brazdi – nagrađeni stroj 2016. – prvi put u Hrvatskoj prikazan u radu!

Plug Lo 7, LB 6, LS 4, LS 3,

OPTIMA V – Pneutmatska sijaćica za kukuruz, 6 reda,

E DRILL s rotodrljačom – pneumatska sijaćica za žito, 3m,

U DRILL – vučena sijaćica od 3 m za izravnu sjetvu,

Nošena prskalica Ixtra

CL-EW 2000 I, EL 900 I – rasipač mineralnog gnojiva

 

U SURADNJI S FENDT TRAKTORIMA:

Serija 1050 Vario, Serija 939 Vario, Serija 724 Vario, Serija 720 Vario, Serija 714 Vario, Serija 513 Vario, Serija 313 Vario, Serija 312 Vario, Serija 211 Vario

 

·       DEMO VOŽNJA TRAKTORIMA , demonstracija precizne navigacije i primjena u radu kod obrade tla

·       PREZENTACIJA STROJEVA I NOVITETA TVRTKE GRAPAK

Prskalica Dammann,

Prikolica Krampe Big Body BB 650,

Kramer KT 357  teleskopski utovarivač,

Kramer KT 557  – teleskopski utovarivač,

Dominioni – heder za kukuruz

 

Trvrtka Grapak prisutna je na hrvatskom tržištu od 2005. godine. Osnovna djelatnost poduzeća je trgovina i zastupanje. Prodajni program je u stalnoj ekspanziji, tako da danas zastupa više od 30, uglavom inozemnih proizvođača i dalje ga širi s ciljem pronalaženja optimalnih rješenja za svoje klijente. Prati suvremene trendove u Europi i svijetu u domeni uređaja i ambalaže za pakiranje i konfekcioniranje te shodno tome nudi opskrbu potrošnim materijalom za pakiranje, ovisno o vrsti pakiranja.

U ponudi je također i program za građevinare te hobby i profesionalne majstore: uređaji za grijanje i odvlaživanje njemačkih proizvođača Kroll i Aerial.

 

Organizator, tvrtka Grapak još jednom poziva sve da dođu i uveličaju Dane Profi Tehnike!

 

 

 

 src=

Prethodni članakProizvodne osobine dravske guske
Sljedeći članakRezime sa sjednice Stručnog savjeta za praćenje stanja u proizvodnji i preradi mlijeka
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.