fbpx
-3.2 C
Zagreb
Subota, 23 studenoga, 2024
Home Kuharice jela KUHAJ SLANO, KUHAJ FINO!

KUHAJ SLANO, KUHAJ FINO!

(34 recenzije korisnika)

12,00 s PDV-om

 

Autor(i) Gospodarski list
ISBN 978-953-6824-38-0
Opseg 224 str. u boji
Uvez spiralni
Godina izdanja 2019. g.

S novom kuharicom nećete samo dobiti detaljan postupak i savjet za više od 180 iskušanih recepata s prekrasnom fotografijom, već idealnog savjetnika u kuhinji s kojim ćete i najobičnije jelo napraviti remek djelom.

SKU: 0093 Kategorija:

Koliko često vas iznenadi neki super savjet o jelu koje često pripremate svojim ukućanima?
A, koliko često ste neki obrok napravili na potpuno nov i puno bolji način? Ako na oba pitanja nemate odgovor, tu nastupa potpuno nova kuharica s isprobanim, poznatim slanim jelima, koja s jednostavnim i svima dostupnim sastojcima stvara čaroliju poznatih okusa u potpuno novom ruhu.
S novom kuharicom nećete samo dobiti detaljan postupak i savjet za više od 180 iskušanih recepata s prekrasnom fotografijom, već idealnog savjetnika u kuhinji s kojim ćete i najobičnije jelo napraviti remek djelom.

Sadržaj

Dodatne informacije

Težina 0,45 kg

34 recenzije za KUHAJ SLANO, KUHAJ FINO!

  1. Anoniman (Potvrđen vlasnik)

  2. Marin C. (Potvrđen vlasnik)

  3. Ivana Červar (Potvrđen vlasnik)

    Super recepti😋

  4. Sandra Buljević (Potvrđen vlasnik)

  5. Sanja G. (Potvrđen vlasnik)

  6. NEVENKA PEČAVER (Potvrđen vlasnik)

  7. Ivana (Potvrđen vlasnik)

  8. Alenka Jović (Potvrđen vlasnik)

  9. Sandra Štengl (Potvrđen vlasnik)

  10. LJUBICA (Potvrđen vlasnik)

    Ocijenila sam prema pročitanom, jer tek sam dobila primjerak knjige.

  11. Mirjana (Potvrđen vlasnik)

  12. Nevenka Gržan (Potvrđen vlasnik)

  13. Marina T. (Potvrđen vlasnik)

    Kada shvatimo da se iz tjedna u tjedan vrtimo u krug, što se tiče kuhanja, onda je ova knjiga pravo osvježenje za ubaciti nešto novo a fino u tjedni meni. Svakako preporučam!

  14. Sandra Katušić (Potvrđen vlasnik)

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.