Sastojci:
✦150 g maslaca
✦100 g šećera
✦1 vanilin šećer
✦3 jaja
✦ribana korica naranče
✦300 g glatkog brašna
✦1 prašak za pecivo
✦100 ml mlijeka
✦100 g sjeckane čokolade za kuhanje
Priprema: Pjenasto izmiksati maslac sobne temperature sa šećerom i vanilin šećerom. Dodati jedno po jedno jaje, ribanu koricu naranče, brašno i prašak za pecivo te miksati dok se sastojci ne povežu. Dodati mlijeko i na kraju sjeckanu čokoladu. Smjesu rasporediti u nauljen i pobrašnjen kalup dimenzije 30 x 22 cm. Peći u zagrijanoj pećnici na 180 °C oko 20 minuta. Kad se ohladi, preliti ga glazurom.
Glazura:
✦100 g čokolade za kuhanje
✦40 g maslaca
Priprema: Otopiti čokoladu s malo maslaca na laganoj temperaturi i preliti po biskvitu.
Recept iz knjige Moji brzi kolači