Tijesto
– 25 dag brašna
– 12,5 dag maslaca
– 75 dag šećera
– 1 jaje
– 1 žlica hladne vode
– prstohvat soli
Čokoladna krema
– 15 dag tamne čokolade
– 3 žlice soka od naranče
– 0,2 dcl ruma
Kokos krema
– 200 ml kokosovog mlijeka
– 3 jaja
– 10 dag kokosovih mrvica
– 7 dag šećera
– 5 dag brašna
– 0,2 dcl likera
Za tijesto pomiješajte sve sastojke i izradite tijesto. Umotajte ga u foliju i ostavite 30 minuta da se hladi. Isjeckajte čokoladu i rastopite je na pari. Dodajte sok od naranče i rum, te sve zajedno dobro pomiješajte. Razvaljajte tijesto na pobrašnjenom površinom, te ga stavite u okrugli, namaščeni lim. Raspodijelite čokoladnu smjesu po njemu. Nakon toga pomiješajte žumanjke s likerom i šećerom. Tucite dok ne dobijete pjenastu smjesu. Polagano dodajite kokosovo mlijeko, mrvice i brašno. Bjelanjke istucite i dodajte na kraju kokosovoj kremi. Pecite u prethodno zagrijanoj pećnici oko 40-50 minuta na 180 ºC.