Tijesto:
6 jaja, 3 žlice šećera, 1 dcl ulja, 6 žlica oštrog brašna, 10 žlica Nesquika, 1 prašak za pecivo
Bijela krema:
30 dag kiselog vrhnja (20 ili 25 % mlij. masti), 2 žlice šećera, 3 vanilin šećera
Smeđa krema:
30 dag kiselog vrhnja (20 ili 25 % mlij. masti), 10 žlica Nesquika, 1 žlica ulja
Priprema tijesta:
Žumanjke i šećer pjenasto miksati. Dodati ulje, te brašno pomiješano s Nesquikom i praškom za pecivo. Od bjelanjaka napraviti snijeg, te ručno umiješati u smjesu. Smjesu podijeliti na dva dijela i peći u kalupu 20 x 30 cm obloženom papirom za pečenje, pri temperaturi od 200 °C, oko 10 minuta. Provjeriti čačkalicom kad je pečeno. Ako čačkalica nakon što se ubode u sredinu biskvita izađe čista i suha, biskvit je pečen.
Priprema bijele kreme:
Sve sastojke polako promiješati žlicom i namazati na jedan biskvit, te prekriti drugim.
Priprema smeđe kreme:
Sve sastojke polako žlicom promiješati i staviti na drugi biskvit. Ostaviti u hladnjaku da se ohladi.
Recept iz knjige „Premium kolači – deserti i slastice“