Tijesto:
✦10 jaja
✦30 dag šećera
✦1,7 dcl ulja
✦1,5 dcl vode
✦25 dag oštorog brašna
✦5 dag kakaa
✦1 prašak za pecivo
Priprema: Žumanjke i pola količine šećera pjenasto izmiksati, dodati vodu i ulje, te nastaviti miksati. Postupno dodavati pomiješano brašno, kakao i prašak za pecivo. Polako umiješati špatulom snijeg od bjelanjaka i druge polovice ukupne količine šećera. Peći u kalupu obloženom papirom za pečenje, dimenzije 30 x 30 cm, pri temperaturi od 180 °C, 20 – 30 minuta. Provjeriti čačkalicom kad je biskvit pečen. Ohladiti i prerezati vodoravno na 4 dijela.
Krema:
✦½ kg mascarpone sira
✦45 dag Lino lade kokos
✦½ l vrhnja za šlag
Priprema: Mascarpone i Lino ladu kokos ručno promiješati i sjediniti, te dodati čvrsto umućen šlag. Svaki od 4 dijela biskvita premazati kremom osim zadnjeg.
Za ukras:
✦kokosovo brašno
Priprema: Ukrasiti kokosovim brašnom
Recept iz knjige Premium kolači, deserti i slastice