Sastojci za tijesto:
3 jaja,
12,5 dag šećera,
12,5 dag maslaca,
naribana korica 1 limete,
7,5 dag brašna,
7,5 dag gustina,
1 žlica praška za pecivo,
4 žlice likera od naranče,
30 dag marcipana,
15 dag šećera u prahu,
40 dag čokoladne glazure,
srebrne perlice za kolače
Priprema:
Pečnicu zagrijte na 200 °C. Odvojite žumanjke od bjelanjaka. Bjelanjke stucite u čvrst snijeg, polako dodavajući 5 dag šečera. Izmiješajte maslac, preostali šečer, žumanjke i limetinu koricu. Pomiješajte brašno, gustin i prašak za pecivo te umiješajte u smjesu od maslaca. Zatim umiješajte snijeg. Obložite kalup za tortu (promjera 24 cm) masnim papirom. Stavite dvije-tri žlice tijesta. Pecite u pečnici osam minuta dok tijesto ne poprimi svijetlosmeđu boju. Postupak ponavljajte dok ne potrošite tijesto. Ugrijte liker od naranče i prelijte po vrućem dnu biskvita. Izmiješajte marcipan i šećer u prahu. Razvaljajte na prozirnoj foliji (promjera 24 cm) te time prekrijte dno. Omotajte aluminijskom folijom i ostavite da odstoji dan-dva. Otopite čokoladni preljev u posudi koju ste stavili u vruću vodu. Kolač izrežite na trokutiće, prelijte čokoladom i posipajte perlicama.