2. hrvatski stručni skup o proizvodnji povrća “Hrvatsko povrće”

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera, pogledajte ga online.
Poštovani,

_x000D_
_x000D_
_x000D_
Sveti Martin na Muri, od 30. studenoga do 2. prosinca, _x000D_
mjesto je i vrijeme događaja koji ne smijete propustiti,_x000D_
ako želite doznati sve najbitnije informacije o proizvodnji povrća u Hrvatskoj_x000D_
i imati priliku susresti se s proizvođačima povrća_x000D_
i svim tvrtkama i institucijama iz sektora povrćarstva._x000D_
_x000D_

Pozivamo vas na 2. stručni seminar „Hrvatsko povrće“, _x000D_
koji će se održati u prekrasnom ambijentu hotela “Lifeclass Terme Sveti Martin“ 30.11. – 2.12.2016._x000D_
_x000D_

Sve detalje i informacije o programu možete naći na poveznici.

_x000D_
_x000D_
Prijaviti se možete i putem online prijavnice.

_x000D_
_x000D_
_x000D_
Veselimo se vašem dolasku!_x000D_

 style=
Prema Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona i elektroničkim komunikacijama (NN 90/2011), čl. 101., točka 2., ova poruka se ne može smatrati SPAM-om jer sadrži kontakt i adresu pošiljatelja te upute za brisanje s liste.
Ako više ne želite primati newsletter Gospodarskog lista molimo Vas da kliknete ovdje ili pošaljete e-mail na adresu marketing@gospodarski-list.hr sa naslovom Newsletter-Odjava.

Prethodni članakPrve isplate mladim poljoprivrednicima iz Programa ruralnog razvoja
Sljedeći članakObavijest za potrošače ,povlačenje i opoziv proizvoda:
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.