Horizont Adria trgovina s konjičkom opremom i opremom za poljoprivredu

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera, pogledajte ga online.
Poštovani,

vjerojatno ste već čuli za trgovinu HORIZONT ADRIA s konjičkom opremom, opremom za preradu mesa i uzgoj domaćih životinja (stočarska i pašna oprema) priznatih europskih proizvođača. Iz bogatog asortimana želimo istaknuti proizvode za koje mislimo da imaju najbolji odnos cijene i kvalitete.

Zato šaljemo link na katalog koji Vas vodi do opreme iz našeg asortimana: KATALOG

Ovdje ste u mogućnosti vidjeti jedan mali dio asortimana. Pozivamo Vas da posjetite trgovinu svaki radni dan između 10 i 18 sati, a subotom između 9 i 12 sati. 

Također se možete učlaniti u Klub ClairGo te iskoristiti brojne pogodnosti:

  • kupovina proizvoda mjeseca po klubskoj cijeni,
  • primanje stručnih vijesti s područja konanjištva,
  • praćenje produktivnih novosti,
  • biti pozvan na posebne evente za članove kluba,
  • biti obaviješten o novim kolekcijama, popustima i akcijama.

Više informacija o robi i pogodnostima možete dobiti na maloprodajnom mjestu  ili kontaktom putem telefona, maila ili FB. 

Horizont Adria d.o.o.
Oranice 134
10090 Zagreb


mobile:      00385 99 490 9612
telephone: 00385 1 234 22 86

fax:            00385 1 234 22 86

Prema Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona i elektroničkim komunikacijama (NN 90/2011), čl. 101., točka 2., ova poruka se ne može smatrati SPAM-om jer sadrži kontakt i adresu pošiljatelja te upute za brisanje s liste.
Ako više ne želite primati newsletter Gospodarskog lista molimo Vas da kliknete ovdje ili pošaljete e-mail na adresu marketing@gospodarski-list.hr sa naslovom Newsletter-Odjava.
Prethodni članakKako potaknuti vrenje masulja?
Sljedeći članakPrijavite se za sudjelovanje u Školskoj shemi- besplatni obroci mlijeka i mliječnih proizvoda te voća i povrća hrvatskim školarcima
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.