Horizont Clair nova trgovina u Zagrebu

Ako ne vidite sadržaj ovog newslettera, pogledajte ga online.

Poštovani,

vjerovatno ste već čuli za novu trgovinu HORIZONT ADRIA s opremom za uzgoj domaćih životinja (stočarska i pašna oprema) priznatih europskih proizvođača, koja se u travnju otvorila u Zagrebu. Iz svog bogatog asortimana želimo istaknuti proizvode za koje mislimo da imaju najbolji odnos cijene i kvalitete.

Zato šaljemo  link koji Vas vodi do naše opreme za uzgoj domaćih životinja:

https://drive.google.com/file/d/0B5wC2CzCpp6UanI5SFZFczIyZTg/view?usp=sharing

 Ovdje ste u mogućnosti vidjeti jedan mali dio našeg asortimana. Pozivamo Vas da nas posjetite u našoj trgovini svaki dan između 10 i 18 sati, a subotom između 9 i 12 sati. 

Također se možete učlaniti u naš Horizont Adria klub te iskoristiti brojne pogodnosti:

ü  novosti o proizovodima,

ü  nove kolekcije,

ü  popuste i akcije, posebni eventi za naše članove i mnoge druge.

Više informacija o robi i pogodnostima možete dobiti na našem maloprodajnom mjestu  ili nas kontaktirati putem telefona, maila ili FB.

Vaš Horizont Adria team

p.s. Izbor iz našeg mesarskog asortimana si možete ogledati ovdje: https://drive.google.com/file/d/0B5wC2CzCpp6UOGpLSEYtYnUwX28/view?usp=sharing

Horizont Adria d.o.o.

Oranice 134

10090 Zagreb

Croatia

 

mobile:      00385 99 490 9612

telephone: 00385 1 234 22 86

fax:            00385 1 234 22 86

Prema Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona i elektroničkim komunikacijama (NN 90/2011), čl. 101., točka 2., ova poruka se ne može smatrati SPAM-om jer sadrži kontakt i adresu pošiljatelja te upute za brisanje s liste.
Ako više ne želite primati newsletter Gospodarskog lista molimo Vas da kliknete ovdje ili pošaljete e-mail na adresu marketing@gospodarski-list.hr sa naslovom Newsletter-Odjava.

Prethodni članakDogovor i otkup puta
Sljedeći članakMinistar Tomislav Tolušić otvorio Hrvatsku konferenciju o procjeni rizika porijeklom iz hrane
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.