Ova knjiga savjetuje najkvalitetniji način prehrane – što češće tjedne jelovnike u kojima se nalazi riblje jelo barem jedan do tri puta. Uz svaki detaljan i jednostavan recept nalaze se i fotografije u boji pripravljenih jela. Prvi put ćete se moći upoznati s receptima koji su “prošireni”, a primjenjivi za više vrsta riba, uz koji Vam navodimo i zamjenske ribe od kojih se to jelo također može pripraviti. Uz svaki recept je navedeno vrijeme pripravljanja, vrijeme kuhanja, predviđeni broj obroka, kalorijska vrijednost, kao i stručna preporuka vina, uz mogućnost alternative.
Home Kuharice jela JELA OD RIBA
JELA OD RIBA
8,00€ (60,28 kn) s PDV-om
Autor(i) | Emil Keršek |
ISBN | 978-953-6824-21-3 |
Opseg | 200 str. u boji |
Uvez | spiralni |
Godina izdanja | 2006 |
Predstavljamo knjigu s jednostavnim jelima od riba i plodova mora prema starim, iskušanim narodnim receptima, ali i velikim brojem alternativnih recepata za pripravljanje morskih riba, mekušaca i rakova, uobičajenih i kod nas i u ostalim sredozemnim zemljama.