Poštovani,

 

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na predavanje s temom

 

EKOLOŠKA ZAŠTITA LIJESKE I ORAHA

 

uz predstavljanje kompletnog asortimana za ekološku poljoprivrednu proizvodnju.

 

Predavanje će se održati 07.02.2017. u 10:00 sati, u velikoj vijećnici grada Daruvara,

u suradnji  Savjetodavne službe,  obrta Em-Agro i  tvrtke Pro-eco d.o.o.

 

Stručnjaci tvrtke Pro-eco vođeni su idejom i željom za promicanjem ekološkog načina proizvodnje.

Kako bi prednosti ovih sredstava približili hrvatskom tržištu, naš stručni tim cijenjenim potrošačima pruža besplatnu podršku, savjetovanja i edukacije.

 

Pro-eco  svim profesionalnim proizvođačima i hobistima nudi najpotpuniji asortiman profesionalnih preparata za ekološko gospodarenje, načinjenih na organsko-biljnoj bazi, bez otrova i bez karence.

U asortimanu se nalaze gnojiva, poboljšivači tla, sredstva za zaštitu i jačanje bilja, čijom pravovremenom primjenom vrlo efikasno sprečavamo razvoj bolesti i suzbijamo štetnike. 

 

Proizvodi iz asortimana Pro-eca posjeduju certifikate izdane od ovlaštenih certifikacijskih kuća Europske Unije.

 

Nositelj predstojećeg predavanja je gospodin Zdenko Freese iz Pro-eca.

Ulaz na predavanje je besplatan.

 

Srdačan pozdrav,

Pro-eco d.o.o.

Prethodni članakPlaćanje uzdržavanja dijeteta
Sljedeći članakHranidba peradi
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.