2 Što je potrebno za prodaju voća i povrća?
3 Nakon mraza, tuče i suše, "udar" velikog tržišta
4 S raznih strana
7 Bučino ulje na europskom tržištu
8 – 9 Povećavanje proizvodnje češnjaka
10 Kako očuvati domaće biljne genetske izvore?
11 Bez većih promjena cijena junadi na domaćem tržištu
12 PRAVNI SAVJETI
13 STRUČNI SAVJETI
14 – 15 Zajednička poljoprivredna politika od 2014.–2020.
16 Velik broj novih hibrida
17 Zeoliti – novitet u ishrani bilja
18 – 19 Esparzeta – kultura skromnih zahtjeva
21 CLAAS je predstavio svoj kontinuirano-varijabilan prijenos
22 – 23 Oranje – energetski najzahtjevniji zahvat obrade tla
26 – 27 Kasna pojava bolesti umanjuje tržnu vrijednost kupusnjača
28 – 29 Jestive tikvice – blagodati jeseni
31 Vatreni trn – grm za sva godišnja doba
32 – 33 Jesenska sadnja grmova, drveća i živice
34 Motar – biljka s okusom Jadrana
35 – 47 MALI GOSPODARSKI SAVJETNIK Pripravljanje sira u kućanstvu
50 Inovativna rješenja u poljoprivrednoj mehanizaciji
51 Pisali smo prije 100 godina
53 Kad brati kiviku?
54 Jesenska sadnja na okućnici
55 Voćarski dnevnik
56 Najčešće teškoće za vrijeme i nakon vrenja
57 O vinu uz vino
58 – 59 Pasji trn – ukras, voće i lijek
61 – 62 Perspektive uzgoja naših izvornih pasmina svinja
63 Belgijski orijaš
64 – 65 Upala pluća domaćih životinja
66 – 67 Kiseli kupus – neizostavan dio zimskog jelovnika
69 – 71 RECEPTI – Quiche Lorraine, Souffle od čokolade sa sladoledom…