width=

PRIPREMITE:

– 40 dag bijele čokolade
– 40 dag biljne masti
– 1 žličica ulja
– 11 petit beurre keksa s čokoladom
– 5 dag tamne glazure za kolače

PRIPREMA:

Čokoladu i mast narežite na veće komade i rastopite na pari. Kalup namažite uljem te ga obložite prozirnom folijom. Naizmjenično posložite u kalup smjesu od čokolade i kekse, te kolač stavite hladiti (barem 5 sati).

Dalmatinca izvadite iz kalupa i folije i ukrasite ga tamnom glazurom koju ćete pripremiti prema uputama na vrećici.

Prethodni članakIzbor za najbolju poljoljekarnu u 2014. godini – PREDSTAVLJANJE KANDIDATA
Sljedeći članakEsterhazy šnite
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.