TIJESTO
• 5 dag tamne, nasjeckane čokolade
• 2,5 dag maslaca
• 3 jaja
• 1 žlica meda
• 20 dag šećera
• 8 dag brašna
• 15 dag oraha (nasjeckanih)
• 5 dag mljevenih badema
• soda bikarbona
• prašak za pecivo
KREMA
• 600 ml mlijeka
• 2 pudinga od vanilije
• 20 dag šećera u prahu
• 15 dag maslaca
• 4 banane (isjeckane)
Za biskvit:
Rastopite tamnu čokoladu i maslac. Umiješajte jaja, med i šećer, pa postupno čokoladu. Zatim smjesi dodajte brašno, orahe i bademe. Pecite 30 min na 180 º. Prekrijte folijom i pecite još 45 minuta. Kad se ohladi, biskvit narežemo na tanke ploške.
Za kremu:
prokuhajte 500 ml mlijeka i dodajte puding umućen u 10 ml mlijeka. Gotov puding prohladite, te mu dodajte maslac sa šećerom u prahu. Ploške naizmjenično punite kremom i bananama te ukrasite mljevenim orahom po želji.