– 1 oblatna
BISKVIT:
– 3 jaja
– 3 žlice šećera
– 3 žlice brašna
– 3 žlice mljevenih prženih lješnjaka
– 1 banana
– 3 žlice jogurta
– 3 žlice ulja
– žličica praška za pecivo
ČOKOLADNA KREMA:
– 400 ml mlijeka
– 3 žlice šećera
– 1 vrećica pudinga od čokolade
– 50 g čokolade za kuhanje 
  width=

BISKVIT NA OBLATNI: Dobro izradite jaja, šećer, brašno, mljevene lješnjake, banane, prašak za pecivo i jogurt. Smjesu izlijte na oblatnu i pecite. Kad se biskvit ohladi prerežite oblatnu na pola.
KREMA OD ČOKOLADE: U mlijeku izmutite prah čokoladnog pudinga, dodajte izlomljenu čokoladu i šećer te skuhajte kao puding. Polovinu vruće kreme prelijte po biskvitu (oblatna prema dolje), složite petit kekse, zatim prelijte ostatak kreme i poklopite drugim dijelom biskvita (oblatna prema gore).

Prethodni članakJelo za hladne dane
Sljedeći članakMandarinci
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.