BISKVIT:
• 6 jaja
• 15 žlica šećera
• 12 žlica brašna
• 20 žlica mlijeka
• 10 žlica ulja
• 20 žlica kakaa
• 1 prašak za pecivo
KREMA 1:
• 1/2 l šlaga
• 10 dag šećera u prahu
• 20 dag izsjeckanih jagoda
KREMA 2:
• 1 l mlijeka
• 3 vrećice čokoladnog pudinga
• 7 žlica šećera
• 1 margarin za kreme
• 10 dag isjeckanih jagoda
TIJESTO
Jaja umutite sa šećerom te lagano dodajte ostale sastojke. Pecite u limu na temperaturi od 200 ºC 50 minunta. Biskvit razrežite na dva dijela.
KREMA
šlag i šećer u prahu istucite i dodajte jagode, kako biste dobili kremu za filanje sredine kolača. Kremu za namaz gornjeg biskvita dobiti ćete tako da od jedne litre mlijeka oduzmete jednu i pol šalicu, te ostatak mlijeka staviti na laganu vatru da se kuha. Uzmite tri vrećice čokoladnog pudinga. U njega stavite sedam žlica šećera i dodajte prethodno oduzetu šalicu mlijeka, te sve to miješati tako da masa bude bez grudica. Sve to potom sipajte u vrelo mlijeko i konstantno miješati, te kada se smjesa ohladi miksajte jedan margarin za kreme, na način da mu naizmjenice dodajete 1 žlicu ohlađenog pudinga i jednu žlicu nasjeckanih jagoda; i tako sve dok se puding i jagode ne umute u smjesu. Gotovu kremu namažite na gornju koru, te ju ukrasiti polovinama jagodama ili ukrasom po vašem izboru.