width=• 10 dag margarina
• 50 dag kokosovog brašna
• 2 žumanjka
• 10 dag šećera
• 2 žlice kiselog vrhnja
• mala žličica praška za pecivo

Sve sastojke dobro izmiješajte i ostavite na hladnom oko 2 sata. Vlažnim rukama pravite kuglice veličine manjeg oraha i pecite na 170 ºC oko 10 minuta. Kalup prije pečenja obložite pergament papirom.
POSTUPAK ZA GLAZURU: Gotovu čokoladnu glazuru pripremnite prema uputama na pakiranju. Pečene i ohlađ ene kuglice umočite u čokaladnu glazuru i uvaljajte u obojeno kokosovo brašno ili obojene čokoladne mrvice.

Prethodni članakTops kolačići
Sljedeći članakProljetno buđenje
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.