Tijesto:
✦3 jaja
✦10 dag šećera
✦1 vanilin šećer
✦2 žlice vruće vode
✦8 dag oštrog brašna
✦4 dag gustina
✦1 žličica praška za pecivo
✦2 dag kakaa
Priprema: Jaja, šećer, vanilin šećer i vodu miksati u gustu smjesu. Dodati brašno pomiješano s gustinom, praškom za pecivo i kakaom. Smjesu izliti u kalup dimenzije 20 x 22 cm, obložen papirom za pečenje. Peći pri temperaturi od 180 °C, oko 20 minuta. Provjeriti čačkalicom kad je pečeno. Pečeni biskvit ohladiti i vodoravno prerezati na dva dijela.
Krema:
✦1 mljevena želatina
✦4 žlice hladne vode
✦25 dag šumskog voća
✦10 dag šećera u prahu
✦2 dcl vrhnja za šlag
✦1 šlagfix
✦½ kg mascarponea
Priprema: Želatinu preliti s 4 žlice hladne vode i ostaviti 10 minuta da nabubri. Smrznuto šumsko voće zagrijati sa šećerom u prahu do vrenja, pa u tome otopiti želatinu. Ostaviti da se ohladi. Vrhnje za šlag miksati u čvrsti šlag, umiješati šlagfix i mascarpone, a zatim i ohlađeno voće. Na pola biskvita nanijeti pola kreme, prekriti drugim biskvitom i preostalom kremom.
Glazura:
✦10 dag čokolade za kuhanje
✦5 žlica mlijeka
✦1 žlica maslaca
Priprema: Na pari otopiti čokoladu s mlijekom i maslacem. Preliti po kolaču. Dobro ohladiti.
Recept iz knjige Premium kolači, deserti i slastice