Tops. Prhki i mirisni keksići s cimetom i medom koji se tope u ustima s dodatkom džema, žele bombona i čokolade raspametiti će vas svojim okusom.
Tijesto:
– 14 dag margarina
– 3 žumanjka
– 10 dag šećera
– 30 dag brašna
– 3 žlice meda
– 1 mala žlica sode bikarbone
– cimet
Priprema: Umijesite tijesto, razvaIjajte prst debelo i kalupićem izrežite krugove. Pečeno premažite pekmezom. Na svaki kolačić stavite žele bombon, a odozgo čokoladnu glazuru.
Recept iz knjige „Kolači – čarolija užitaka“
Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje
Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje