Accapulco

Sastojci (za 1 osobu):
0,1 dl šećernog sirupa
0,5 dl tekile
0,3 dl likera od ribiza
4 kockice leda
1plošku limete
2 grozda ribiza
sodu (nije obvezno)
Priprema:
Usitnite kockice leda i stavite ih u široku čašu. Dodajte šećerni sirup, tekilu i liker od ribiza i dobro promiješajte. Operite grozdove ribiza, jedan stavite u čašu za koktel. Ukrasite rub čaše ploškom limete i preostalim grozdom ribiza. Po želji koktelu možete dodati malo sode.

Prethodni članakOstali članci u ovom broju
Sljedeći članakMjera 103 IPARD programa
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.