Molio bih pojašnjenje vezano za predani zahtjev za poticaj zašto su neke čestice na mojoj parceli u Slavonskom Brodu crvene boje?

ODGOVOR

Za evidenciju poljoprivrednih parcela i nejasnoće obratite se Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju u Brodsko-posavskoj županiji, u Slavonskom Brodu, Petra Krešimira IV. br 20. e-mail adresa: pobpz_info@apprrr.hr.

Evidentirane crvene boje na vašim ARKOD parcelama pokazuju da je APPRRR provela monitoring (kontrolu) vaših parcela i utvrdila da na nekim parcelama nisu provedene određene aktivnosti vezane za obradu i održavanje parcele (crveno svjetlo na semaforu).

Ako ste proveli sve agrotehničke mjere vezane za pojedine prijavljene poljoprivredne kulture, obvezno pošaljite svoj pismeni upit i obrazloženje na navedenu e-mail adresu prije nego dobijete određene sankcije (umanjenje).

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje