Želite li naučiti više o značaju mlijeka, njegovu nastajanje i sastavu, benefitima, važnosti analiza, saznati koje su to nepoželjne tvari i koji postupci toplinske obrade mlijeka postoje, onda je ovo prava knjiga za vas. Uz opis tehnoloških postupaka, u knjizi se navode i ostali proizvodi od mlijeka (jogurt, kefir, kajmak, maslac itd.) te sirevi s posebnim naglaskom na tradicijske sireve Hrvatske, kao i ukusni recepti. Uz osnove sirarskog somelijerstva postat ćete pravi znalac. Ova knjiga je namjenjena svima koji žele naučiti više.
Home Hobi izdanja OD MLIJEKA DO SIRA
- Žao nam je, ovaj proizvod se ne može kupiti.
OD MLIJEKA DO SIRA
12,00€ s PDV-om
Autor(i) | izv. prof. dr. sc. Katarina Lisak Jakopović, izv. prof. dr. sc. Irena Barukčić Jurina, prof. dr. sc. Rajka Božanić |
Opseg | 200 str.u boji |
Uvez | broširani |
Godina izdanja | 2023. |
Dodatne informacije
Težina | 0,400 kg |
---|
47 recenzija za OD MLIJEKA DO SIRA
Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.
Marijan Šest (Potvrđen vlasnik) –
Bernardica Kunić (Potvrđen vlasnik) –
Ivana D. (Potvrđen vlasnik) –
Milica B. (Potvrđen vlasnik) –
Nada I. (Potvrđen vlasnik) –
Odlično i za profiće i početnike.
Vladimir (Potvrđen vlasnik) –
Zanimljivo štivo. Puno korisnih informacija.
Marija (Potvrđen vlasnik) –