Tvrtka Poljocentar otvorenjem koprivničkog centra na adresi Čarda 2, sada ima ukupno 24 prodajna mjesta. Ona se, osim na području Koprivničko-križevačke nalaze i u Varaždinskoj, Bjelovarsko-bilogorskoj, Zagrebačkoj i Osječko-baranjskoj županiji.

Tvrtka Poljocentar iz Križevaca na tržištu je prisutna već 30 godina. Prepoznatljiva je po bogatoj ponudi poljoprivrednog i građevinskog materijala. Maloprodajni centar u Koprivnici prostire se na 300 četvornih metara unutarnjeg i čak 5000 četvornih metara otvorenog prostora. On svojim kupcima nudi više od 2500 različitih artikala od sredstava za zaštitu bilja, sjemenske robe, mineralnih i organskih gnojiva kao i proizvoda namijenjenih pčelarima voćarima, vinarima, vinogradarima te cvjećarima.

Bogata ponuda i sve na jednom mjestu

Tu su i razni poljoprivredni alati, stočna hrana i vitaminsko mineralni dodaci. Također i hrana te druge potrepštine za kućne ljubimce. Vrijedne domaćice koje će i ove jeseni za svoje ukućane pripremiti domaću zimnicu u novootvorenoj trgovini Poljocentra u Koprivnici, mogu pronaći i razne vrste staklenki te boca. Ovaj je trgovački centar i pravo mjesto za sve koji grade ili obnavljaju kuću. Poljocentar nudi sve vrste građevinskog materijala; od cementa, vapna, opeke, crijepa, armaturnih mreža i drvene građe, pa do fasadnih boja i lakova. Kupce čeka i veliki izbor sobnog bilja i cvijeća za okućnice. Također i bogati program cvjetnih aranžmana i lampaša za nadolazeći blagdan Svih svetih.

Marina Ivanović, izvršna direktorica Poljocentra
Vladimir Maksić, direktor Poljocentra

Našu tvrtku gradili smo zajedno s vjernim poslovnim partnerima, kupcima i dobavljačima. Ovom im se prilikom na tome zahvaljujem, jednako kao i svim našim zaposlenicima. Dragim kupcima pak nudimo niz pogodnosti vezanih uz nabavu robe u našim trgovinama. To su prije svega prihvatljive cijene, razne prodajne akcije, mogućnost odgode plaćanja do 12 rata na određeni asortiman, kao i dostavu robe na kućnu adresu. Također, ugovaramo poljoprivrednu proizvodnju te otkupljujemo merkantilne proizvode, istaknula je prilikom otvorenja Marina Ivanović, izvršna direktorica Poljocentra.

Poljocentar zapošljava!

Direktor tvrtke Vladimir Maksić kazao je kako Poljocentar trenutno zapošljava 120 radnika. Samo u ovoj novoj trgovini u Koprivnici, posao je dobilo osam ljudi.

Prvotno smo namjeravali zaposliti njih desetak, no nažalost nismo uspjeli pronaći dovoljno radnika. Stoga, želi li netko siguran posao u ovoj našoj tvrtki iza koje su tri desetljeća uspješnog poslovanja, slobodno nam se može javiti, rekao nam je prvi čovjek Poljocentra.

Brojna ponuda i zadovoljni kupci

Kupci zadovoljni

Na otvorenje je pristigao i veliki broj njihovih višegodišnjih kupaca.

Godinama surađujemo s Poljocentrom. Drago nam je što je sada otvorena njihova trgovina i u Koprivnici, jer mi smo iz ovoga kraja, pa nećemo više morati naručivati robu, nego doći osobno. Ponuda je izvrsna. Cijene su kao i uvijek pristupačne, i što drugo reći, zadovoljan sam, kazao je Sabolić Branko iz Đelekovca koji je na otvorenje trgovine došao sa suprugom Šteficom.

Iz Bolfana u Varaždinskoj županiji ponudu su došli razgledati i Đurđica te Franjo Knezek.

Do sad smo kupovali uglavnom u njihovoj trgovini u Ludbregu. Ona nam je bila najbliža, ali sada ćemo često dolaziti i u ovu. Imamo vinograd, pa najviše kupujemo sve što nam treba za tu namjenu. Danas ćemo uzeti i neke aranžmane za blagdan Svih Svetih, ispričao nam je Franjo.

Trgovina u Koprivnici nalazi se na adresi Čarda 2. Za kupce je otvorena od ponedjeljka do petka od 7 do 18 sati te subotom od 7 do 13 sati.

Kupci Branko i Štefica Sabolić
Đurđica i Franjo Knezek

Velika nagradna igra za sve kupce

Do 30. studenoga ove godine u svim Poljocentrovim trgovinama (osim novootvorenog centra u Koprivnici jer je nagradna igra prijavljena prije otvorenja centra) traje i velika nagradna igra. U njoj sudjeluje svaki kupac koji kupi proizvode u minimalnoj vrijednosti od 100 kuna.Glavna nagrada je automobil BMW 118 i Advantage.

https://www.poljocentar.hr/
Prethodni članakSadnja tikvica
Sljedeći članakBrži od svjetlosti
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.