Model Farmall 75A

 class=
Farmall 55-75 A

3 modela od 55 do 75 ks

Za one koji zahtijevaju kompaktan i svestran traktor za sve poslove, Case IH je stvorio Farmall A. Lagan, vrlo pokretljiv i jednostavan za korištenje s niskim troškovima rada, naći ćete najbolju kombinaciju izvedbe i mudrog ulaganja. Bez obzira na zahtjeve vašeg rada, Farmall A ih može nositi s udobnim radnim okruženjem koje dugo vrijeme čini kraći.

Raznovrsnost svaki dan

Ekonomičan, beskompromisan na snagu i izdržljivost, novi Farmall A odlikuje motor sa učinkovitom potrošnjom goriva koji sadrži tehnologiju common rail. Dizajniran za rad od jednostavnih terenskih poslova do dvorišnih radova i utovarnih zadataka, dokazani prijenos osigurava trajnu učinkovitost i pouzdanost. Za vaš cijelodnevni rad s višestrukim zadacima, Farmall A opremljen je s izvrsnom vidljivošću, udobnošću i kontrolom kako bi vam bio produktivniji.

Modeli Farmall 85A i 95A

 class=
Farmall 85-115 A

4 modela od 55 do 114 ks

Specifikacija Farmalla A je takva da je novi korisnici,pa i početnici, mogu brzo upoznati, omogućujući Farmallu A da izvrši ulogu podrške unutar velikog poduzeća koja može imati brojne korisnike stroja. Za manje poslove, ekonomična nabavna cijena i niski troškovi poslovanja čine Farmall A mudrom investicijom koju je lako opravdati.

Efikasan i jednostavan za uporabu

Farmall A traktori udovoljavaju svim najnovijim sigurnosnim standardima za zaštitu stroja, a motori ispunjavaju standarde emisije Stage IIIB kako bi osigurali čisto i sigurno radno okruženje. Dokazani dizajn prijenosa, komponente kvalitete i robusnost konstrukcije kombiniraju se kako bi se osigurala trajna učinkovitost i pouzdanost. Bez obzira na odabir, možete biti sigurni da će Farmall A imati odlične perfomanse.

Model Maxxum 125

 class=

5 modela od 116 do 145 ks

Standardni Maxxum modeli mogu biti traktori sa osnovnom opremom, no opremljeni su specifikacijom koja je sveobuhvatna po bilo kojoj mjeri, uz pravu razinu tehnologije koja odgovara današnjim zahtjevima. Oni imaju koristi od ActiveDrive 4 mjenjača s 16F/16R 40 km/h četiri brzine powershift.

Moderan i svestran

Bilo da ste poljoprivrednik ili izvođač radova, znamo da se ponosite onim što radite i kako se vaša tvrtka prikazuje drugima. Zato smo napravili Maxxum najmodernije traktore srednje veličine koje smo ikada proizveli, osiguravajući da i dalje budu laki za upravljanje i održavanje. To su traktori s kojima ćete se ponositi i biti ponosni što radite.

Model Puma 165X-nova serija

 class=

1 Puma serija, 15 modela

Asortiman Case IH traktora Puma 140-240 obnavlja se za 2020. godinu, novim dizajnom, kao i dodatnim značajkama za poboljšanu udobnost operatera na modelima Puma 185-240. Kao i prije, asortiman ostaje podijeljen na dvije različite linije – kompaktni Puma 140-175 modeli i veći Puma 185-240 traktori

Jednostavan za rukovanje

Svi Puma modeli pokreću 6,7-litreni FPT Industrial šestocilindrični motori, a svi udovoljavaju Stage V emisijskim propisima s Hi-eSCR2 tehnologijom. Motori su sada zaštićeni prepoznatljivom novom haubom s najnovijim modelom Case IH obitelji, koji uključuju nadograđena putna i radna svjetla kako je utvrđeno na većim Case IH Optum i Magnum traktorima. 360 ° LED svjetlosni paket nudi do 40.000 lumena u svojoj gornjoj specifikaciji. Svi Puma Stage V modeli nude produljene intervale promjena motora (750hr) i prijenosnog ulja (1.500h) što znači manje izmjena ulja / filtera tijekom radnog vijeka stroja, a smanjuje troškove

Model Puma 165 MC

 class=
Puma Multicontroller

5 modela od 150 do 220 ks

Razvojem svakog modela Case IH podiže letvicu u više područja – prijenos, suspenzija, kontrola, sjedala, rasvjeta i još mnogo toga. Ono što dobivate kao rezultat je potvrda dokazanog proizvoda s poboljšanjima koja imaju za cilj pružiti vašem poslovanju oštriju prednost, s povratom ulaganja brže nego ikad prije.

Važno je ono što je unutra

S Case IH Multicontroller držačem za ruku i ručicom za upravljanje , modeli Puma Multicontroller stavljaju sve ključne operativne funkcije na vozačevu desnu stranu. Powershift i powershuttle se koriste preko gumba Multicontroller, kao i rad stražnjeg pogona i jedan od stražnjih daljinskih ventila. Nadalje, na naslonu za ruke, značajke poput brzine motora i rada električnog daljinskog ventila nalaze se na dohvat ruke, brzo i jednostavno pristupaju putem kontrola dizajniranih da budu logično raspoređene i lako se razlikuju. Multikontroler je posljednja riječ u intuitivnom radu.

 class=

Više o akciji pročitajte OVDJE.

Ponudu svih Case IH traktora pogledajte OVDJE.

Prethodni članakU Koprivnici dodijeljene nagrade zlata vrijednim poljoprivrednicima
Sljedeći članakSudjelujte na 2. Međunarodnom ocjenjivanju rakija i likera!
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.