Sponzorirani prilog 

""Massey Ferguson traktori serije 3600 dolaze u nekoliko izvedbi; VSF modeli: MF 3640 kao V, S, F ili GE verzija/MF 3650 i MF 3660 kao S, F ili GE verzija. Sve modele pokreću ASP Common Rail motori, mjenjača s 24/12 brzina s PowerShuttle i ComfortControl kao i Speedshiftom. Ovi specijalni traktori za vinogradarstvo opremljeni su trocilindričnim motorima AGCO SISU POWER koji imaju elektronsko ubrizgavanje goriva pod visokim tlakom s CommonRail tehnologijom, koja omogućuje veći okretni moment i više snage, te omogućuje veći broj radnih sati. Navedena tehnologija doprinosi i znatnom smanjenju ispušnih plinova, te stvara manje vibracija i buke. U kombinaciji s novim motorima uveden je i novi elektronski ručni gas koji serijski raspolaže memorijom broja okretaja motora.

Pogodan za specijalne radove

 S 24 brzine za kretanje naprijed i 12 za kretanje unatrag, na raspolaganju je izvrsno stupnjevan mjenjač koji je razvijen za specijalne radove u segmentu snage do 102 KS. Mjenjači su za sve modele, uz izuzetak V verzija, koncipirani na 40km/h pri nazivnom broju okretaja motora.

Neke od prednosti MF 3600:
• Veći izbor specijalnih traktora
• Novi MF raspored kabine, moderan i ergonomičan, za još veću udobnost
• AGCO Sisu Power Common Rail motori za veću snagu, veći okretni moment, bolji odaziv, manju potrošnju goriva i veću udobnost vožnje
• Elektronska regulacija broja okretaja motora s memorijom broja okretaja za jednostavnije rukovanje i rad bez zamaranja
• 24×12 brzina PowerShuttle i Speedshift za modele MF 3600 A i MF 3640, MF 3650 i MF 3660 Special
• PowerShuttle (povećava progresivni protok snage i učinkovitost) i Speedshift u kombinaciji doprinose većoj udobnosti
• Funkcija spojke i promjena stupnja opterećenja pritiskom na gumb na poluzi mjenjača – jednostavno i ergonomično upravljanje
• Okretanje bez spojke – idealno za brze manevre okretanja na uvratini i pri korištenju s prednjim utovarivačem.
Svi mjenjači na MF imaju elektro-hidrauličnu blokadu diferencijala, dok se kod odabira kabine možete odlučiti između varijante bez kabine-poluplatforme ili pak prostrane kabine. Traktori dolaze s neko- Okretni traktori za vinogradarstvo liko opcija profila i širina guma, te različitih pogona. Ukratko, traktori koji se zaista mogu prilagoditi svakoj situaciji, snažni, okretni i ekonomični.

Za dodatne informacije obratite se Massey Ferguson zastupnicima u Hrvatskoj:

""

Prethodni članakKemijsko i biološko suzbijanje pepelnice u vinogradu
Sljedeći članakPrikupljanje prijedloga programa informiranja i promocije poljoprivrednih proizvoda- traje do 30. rujna 2014.
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.