Posjedujemo kuću kojoj je jedan dio sagrađen prije 1968., a ostatak poslije 1968. godine. Kako dokazati da se kuća počela graditi prije 1968. godine?
U postupku legalizacije dokazivat će se da je jedan dio kuće sagrađen prije 15. veljače 1968., a drugi nakon toga datuma. To znači da će izrađivač dokumentacije u tom dokumentu, bilo da se radi o snimki izvedenog stanja, ili arhitektonskoj snimki, ili bilo kojem drugom potrebnom dokumentu, prikazati što bi se trebalo prihvatiti kao legalno jer je nastalo prije 15. veljače 1968.

V. L.

Prethodni članak3,2 milijuna kuna iz IPARD-a za objekt i opremu za skladištenje i sušenje žitarica
Sljedeći članakViše od 129 tisuća kuna iz Programa ruralnog razvoja za zbrinjavanje stajskog gnojiva
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.