“Spirit of Rakia”, 1. Međunarodna konferencija i izložba o rakiji. Konferencija će se održati u hotelu „Park Plaza Histria“ u Puli od 27. do 30. ožujka 2019. godine.

Projekt “Spirit of Rakia” ima regionalnu i međunarodnu razinu te uključuje zemlje iz srednje i jugoistočne Europe. Skup će biti mjesto susreta stručnjaka iz Hrvatske, okolnih zemalja i cijele Europe, ne samo kao sudionika već i kao aktivnih partnera. Osnovni cilj Konferencije je izgradnja više razine znanstveno stručnih znanja o rakijama i drugim jakim alkoholnim pićima u cilju unapređenja njihove proizvodnje te promocije njihove turističke, gastronomske i tradicijske vrijednosti.

Pozivamo vas da svojom nazočnošću i aktivnim sudjelovanjem pridonesete uspjehu Konferencije kako biste produbili postojeće te stekli nove stručne i znanstvene spoznaje.

 class=

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje