Zagreb, 16. lipnja 2014. – Zagrebačka županija bespovratno će dodijeliti 300.000 kuna za sufinanciranje organiziranja manifestacija vezanih uz poduzetništvo kao i nastupe na njima. Natječaj je otvoren do 31. listopada ove godine.

 

Bespovratna sredstva dodjeljivat će se za sufinanciranje organiziranja manifestacija, za zajedničke i pojedinačne nastupe poduzetnika na manifestacijama kao i za organizaciju manifestacija ili zajedničkog nastupa učenika na manifestacijama.

 

Korisnici potpora mogu biti organizatori/suorganizatori manifestacija ili zajedničkog nastupa poduzetnika (jedinice lokalne samouprave, komore, udruženja obrtnika, turističke zajednice, udruge i subjekti malog gospodarstva), osnovne i srednje škole te visoka učilišta s područja Zagrebačke županije kao i pojedinačni izlagači (subjekti malog gospodarstva sa sjedištem na području Zagrebačke županije).

 

Potpore će se dodjeljivati u maksimalnom iznosu do 50.000 kn za organiziranje manifestacije ili zajedničkog nastupa poduzetnika, do 10.000 kn školama, do 7.500 kn za pojedinačne poduzetnike za nastup na manifestacijama u Hrvatskoj odnosno do 30.000 kn za nastup na manifestacijama u inozemstvu.

 

01/6009-457 width=01/6009-45701/6009-457 width=01/6009-457je pozivaju sve zainteresirane da se jave na natječaj najkasnije do 31. listopada 2014. godine. Natječaj će biti otvoren do iskorištenja sredstava. Tekst natječaja i potrebni obrasci nalaze se na web stranicama Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr, a više informacija može se dobiti na broju telefona 01/6009-457 ili na e-mail uog@zagrebacka-zupanija.hr.

 

Popunjeni obrasci te potrebna dokumentacija dostavlja se poštom na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za gospodarstvo, Ulica grada Vukovara 72/V kat, soba 25, 10001 Zagreb. Također, zahtjevi se mogu predati i osobno na navedenoj adresi u pisarnici na VI katu.

 

 

 

———————————————————————-

Kontakt: Martina Brautović, Voditeljica Odsjeka za odnose s javnošću;

01/ 6009 499 width=01/ 6009 499; 6009 499, GSM: 099/ 312 98 25; e-mail: m.brautovic@zagrebacka-zupanija.hr

Prethodni članakNewsletter 11/2014
Sljedeći članakNematoda stabljike luka i češnjaka
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.