src=U tijeku su prijave za 8. AGRO ARCU, međunarodni sajam inovacija u poljoprivredi, prehrambenoj industriji i poljoprivrednoj mehanizaciji, koja će se od 8. do 10. svibnja prvi puta održati u gradu Trilju. Svi zainteresirani prijaviti se mogu do 1. svibnja 2015. godine. Za izlagače koji se prijave do 1. travnja ove godine organizatori su pripremili posebne popuste.

Ovaj poznati sajam agroinovacija koji organizira Udruga inovatora Hrvatske, iz godine u godinu okuplja sve više domaćih i međunarodnih izlagača. U proteklih osam godina na AGRO ARCI je predstavljeno nekoliko tisuća inovacija, novih proizvoda i ideja iz poljoprivrede, prehrambene industrije, poljomehanizacije, obnovljivih izvora energije i zaštite okoliša.

 width=Više o sajmu možete doznati kod organizatora sajma:
Udruga inovatora Hrvatske
Dalmatinska 12
10000 Zagreb
Hrvatska
Tel: +385 1 4886 540
Fax: +385 1 4886 549
E-mail: uih@inovatorstvo.com
WEB: www.inovatorstvo.com i
www.agro-arca.com.hr

 


 src=

Prethodni članakLjekovita svojstva bosiljka
Sljedeći članakKako uzgojiti presadnice batata?
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.