Pretplatnicima Gospodarskog lista Veronafiere ove godine daruje besplatnu ulaznicu za sajam koja se može isprintati kod kuće.

Svi zainteresirani najkasnije do 29. 01. 2016. na internet stranici www.mz-consulting.org mogu ispuniti obrazac za obilazak sajma Fieragricola. Na vašu email adresu u roku od nekoliko dana stići će daljne upute za registraciju i poseban kod. Također, možete nam se javiti i na email:

info@mz consulting.org

 

Kod slanja e-maila navedite broj i imena osoba koje dolaze na sajam, te izvor informacije Gospodarski list.

 

Ugodan boravak i sretan put žele vam MŽ Consultin&Fairs, Veronafiere i Gospodarski list.

MŽ Consulting & Fairs
Predstavništvo Veronafiere za regiju
Alpe-Jadran
Grčarevec 8, 1370 Logatec
e-mail: info@mz-consulting.org
www.mz-consulting. org

Prethodni članakPoželjna svojstva oskoruše
Sljedeći članakJe li batat ljekovit?
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.