Zajednica udruga hrvatskih povrćara i Gospodarski list, u suorganizaciji s brojnim relevantnim institucijama u hrvatskoj poljoprivredi i sektoru povrćarstva, ponovno organizira jedini stručni skup na kojem okuplja hrvatske povrćare koji će se 1. i 2. prosinca održati u poznatom i ugodnom ambijentu hotela Terme u Svetom Martinu na Muri.

Pozivamo vas da dođete i sudjelujete na ovom seminaru koji objedinjuje najnovija saznanja i aktualne informacije iz povrćarstva. Namijenjen je obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima i tvrtkama iz sektora proizvodnje povrća. Mnogobrojni dosadašnji sudionici, prvenstveno sami povrćari kojima je seminar najviše namijenjen, izrazili su zadovoljstvo što na seminaru u kratkom roku saznaju najnovije i najkvalitetnije informacije koje im pomažu ojačati vlastitu poljoprivrednu proizvodnju i prodaju te osim toga upoznaju ili sreću ponovo ljude iz iste branše. Jedan od ciljeva seminara je i povezivanje i udruživanje  – jer zajedno povezani možemo puno više!

Na seminaru će se predstaviti aktualnosti u proizvodnji i trženju povrća. Kroz izlaganja eminentnih stručnjaka omogućit ćemo sudionicima seminara uvid u aktualnu problematiku proizvodnje i zaštite povrća, kao i o uvođenju novih proizvoda i tehnologija u proizvodnji povrća. U skladu sa strategijama Europske unije i Zelenog plana, održat će se i rasprave o ekološkoj proizvodnji i biološkoj zaštiti povrća.

Novost je da će dio predavanja održati sami proizvođači. Oni će u svojim izlaganjima ukazati na teškoće i izazove s kojima se susreću u proizvodnji povrća. Održat će se i tradicionalni okrugli stol na kojem donositelji odluka, državnih institucija i jedinica lokalne samouprave daju odgovore na goruća pitanja proizvođača.

Ovaj seminar predstavlja najbolje što povrćarska proizvodnja može predstaviti u Hrvatskoj. Stoga ne čudi ugled koji ovaj stručni skup ima zahvaljujući vrhunskim uvjetima i organizaciji. Svoj uspjeh seminar duguje i velikom broju sponzora koji su nas pratili i koji su na Seminaru pronašli dobar razlog i uvjete prezentirati svoje proizvode i usluge svim najznačajnijim proizvođačima povrća u Republici Hrvatskoj i svim ostalim sudionicima.

PRIJAVITE SE NA SLUŽBENOJ INTERNETSKOJ STRANICI SEMINARA HRVATSKO POVRĆE:

https://hrvatsko-povrce.hr  (QR kod)

Možete se prijaviti i na e-mail:

info@gospodarski-list.hr

Više informacija možete saznati na telefon:

01/3843 222

Mogućnost razvoja hrvatskog povrćarstva postoji. Zajedno napravimo sljedeći korak !

*Smještaj rezerviraju sami sudionici

 Aktivnosti Seminara odvijat će se u prostoru hotela Terme Sveti Martin. Sudionici Seminara imaju povlaštenu cijenu smještaja koji trebaju sami rezervirati:

T: tel+385 40 371 111

E: info@termesvetimartin.com
Prilikom rezervacije naglasite/napišite kod: POVRĆARI2022.
Više o hotelu:
https://www.termesvetimartin.com

https://hrvatsko-povrce.hr