Kontakt podaci za prijave vezane za područje kvalitete hrane i stočne hrane, ekoloških proizvoda, vina i jakih alkoholnih pića u maloprodaji!

 

U Ministarstvu poljoprivrede, Upravi poljoprivrede i prehrambene industrije, Sektoru inspekcija u poljoprivredi raspoređeno je 40 gospodarskih inspektora koji su u Državnom inspektoratu  primarno obavljali inspekcijske nadzore vezane za kvalitetu hrane i stočne hrane u maloprodaji.

 

Stranke mogu sve informacije i svoje prijave vezane za područje kvalitete hrane i stočne hrane, ekoloških proizvoda, vina i jakih alkoholnih pića u maloprodaji,  dobiti i/ili dostaviti na sljedeće adrese:

 

Ministarstvo poljoprivrede

Uprave poljoprivrede i prehrambene industrije

Sektora inspekcija u poljoprivredi

 

Odjel -područna jedinica Zagreb (područje Grada Zagreba, Zagrebačke, Bjelovarsko -bilogorske, Sisačko -moslavačke i Karlovačke županije)

voditeljica Odjela Božica Arapović, telefon 01/6443 -226, tel/fax: 01/644 -3899, 10000 ZAGREB, Planinska 2a

 

Odjel -područna jedinice Varaždin (područje Varaždinske, Međimurske, Koprivničko -križevačke i Krapinsko -zagorske županije)

Voditelj Odjela dr.sc. Josip Haramija, telefon 048/674 -555, tel/fax: 048/674 -556, 48 000 KOPRIVNICA, Florijanski trg  9

 

Odjel -područna jedinica Osijek (područje Osječko -baranjske, Vukovarsko -srijemske, Brodsko -posavske, Požeško -slavonske i Virovitičko -podravske županije)

voditelja Odjela Zvonimir Ivičić,   telefon 031/700 -891, tel/fax: 031/700 -900, Kralja Tomislava  53, 31 300 BELI MANASTIR

 

Odjel -područna jedinica Rijeka (područje Primorsko -goranske, Istarske i Ličko -senjske županije)

Voditeljica Odjela Goranka Horaček telefon 051/811 -117, tel/fax: 051/811 -117, 51300 DELNICE, Trg 138. brigade HV  4

 

Odjel -područna jedinica Split (područje Splitsko -dalmatinske, Šibensko -kninske, Zadarske i Dubrovačko -neretvanske županije)

Voditelj Odjela Damir Bosiljevac, telefon 021/308 -210, tel/fax: 021/308 -210, 21 000 SPLIT, Zrinjsko – Frankopanska 64

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje
Prethodni članakNajuspješnija godina provedbe IPARD programa
Sljedeći članak11,22 milijuna kuna iz IPARD programa za preradu i skladištenje voća
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.