Odgajateljica/Odgajatelj na puno radno vrijeme

Hrvatski gospodarski savez u Njemačkoj zastupa interese svih poduzeca, koja su aktivna na hrvatsko-njemačkom gospodarskom području. Mnogobrojna poznata poduzeća iz regije i cijele Njemačke su naši klijenti.

U njihovo ime trenutno tražimo:

Odgajateljicu/Odgajatelja na puno radno vrijeme

 

Vaši zadaci:

 • briga i skrb o djeci od navršenog osmog mjeseca pa nadalje
 • poticanje tjelesnog, emocionalnog i kognitivnog razvoja
 • briga o djeci za vrijeme odmora, pružanje pomoći pri jelu
 • poticati razvoj djeteta kroz igru
 • imati dobru i usku suradnju s roditeljima
 • pomaganje pri fazi privikavanja (djece na vrtić)
 • ustrojavavanje i vođenje dokumentacije o djeci (vođenje satnice, dnevnika rada I sl.)

   

  Potrebna znanja i kvalifikacije:

 • diplomirani/e odgajatelj/ice (VSS)
 • poželjno radno iskustvo u jaslicama
 • potrebne 1-2 godine radnog iskustva na području rada s malom djecom
 • minimalno znanje njemačkog jezika: B1/B2
 • želja za stanovanjem i radom u Njemačkoj
 • osobine koje Vas opisuju: predani ste u radu, pažljivi prema djeci te dobro funkcionirate u timu

 

Voliti raditi s djecom? Kad je u pitanju i najmanji problem spremni ste odmah pomoći, a za uplašene mališane uvijek imate spremnu utješnu riječ? Onda ste kod nas na pravom mjestu!

 

Pošaljite nam Vašu prijavu na e-mail adresu (molba i životopis moraju bit na njemackom jeziku prema Europass standardu http://www.europass-info.de/?id=31):

Prethodni članakUkrasne biljke mogu biti otrovne! (2)
Sljedeći članakOdluka ministra po Odluci Vlade o pomoći poljoprivrednim proizvođačima na poplavljenim područjima
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.