Ovu godinu Cipro je započeo s otvorenjem još jednog CIPRO agrocentra  u Belici. Otvorenje se održalo 18. veljače 2017. uz mnogobrojne posjetitelje i uzvanike, te nagradne igre, domjenak i tamburaše za prve kupce.

U bogatoj ponudi uz stručan savjet agronoma u Cipro agrocentru u Belici potražite Yara mineralna gnojiva, konjsko-goveđe peletirano gnojivo Tercomposti, sredstva za zaštitu bilja renomiranih proizvođača, sjemenski krumpir Norika, profesionalne supstrate HAWITA za uzgoj povrća i cvijeća, sjemenski i sadni materijal, sredstva za zaštitu bilja, profesionalne folije PLASTIKA KRITIS za plastenike, protugradne mreže, sustave za navodnjavanje AQUATRAXX te ostali asortiman.

CIPRO AGROCENTAR BELICA nalazi se na adresi:
Braće Radića 37a,
Belica
Tel/Fax: 040/688-059
e-mail: acbelica@gmail.com

Radno vrijeme:

Ponedjeljak – petak:
07,00 do 16,00 sati

Subota:
07,00 do 13,00

 

 src=

G.L.

Prethodni članakZašto je plod od marelice izvana zdrav, a iznutra nije?
Sljedeći članakKakva je vrijednost oklaska kao stočne hrane?
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.