Korisnicima, nositeljima mliječnih kvota, dana 31.5.2014. raspodijeljena je individualna kvota za isporuku i izravnu prodaju mlijeka za kvotnu godinu 2014/2015. Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju donijela je odluke o raspodjeli kvote za kvotnu godinu 2014/2015.Od dana 10. lipnja 2014. godine korisnicima su Odluke  dostupne  preko zaštićene mrežne aplikacije – Agronet sustava.

Pomoću svog  korisničkog imena i zaporke svi korisnici mogu pristupiti AGRONET-u i u izborniku  pod naslovom „AMKA“ vidjeti odluke za svoje gospodarstvo. Ukoliko korisnici nisu u mogućnosti sami pristupiti AGRONET-u to mogu učiniti putem regionalnih ureda Agencije za plaćanja u svim županijama, a potrebno je osobno doći s korisničkim imenom i zaporkom za pristup AGRONET-u.

Prigovor na dodijeljenu individualnu kvotu podnosi se „Povjerenstvu za prigovore“ 8 dana od datuma prvog pregleda odluke u Agronetu, pisanim putem, na adresu: Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Ulica grada Vukovara 269d, Zagreb, s naznakom: „Prigovor na dodjelu individualne kvote“.

 

Izvor:APPRRR

Prethodni članakOralno cijepljenje lisica u Gradu Zagrebu od 13. do 16. lipnja 2014.
Sljedeći članakDržavne potpore: Komisija prihvatila kartu regionalnih potpora za Hrvatsku 2014.- 2020.
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.