S ciljem uspostavljanja bolje usluge savjetovanja u karijeri te povezivanja akademskog i poslovnog sektora Centar za podršku studentima i karijereno savjetovanje Agronomskog fakulteta organizira treće Dane karijera na kojima će poslodavci svim zainteresiranim dati informacija koje su vještine i kompetencije potrebne za uspjeh na tržištu rada.

Manifestacija će završiti okruglim stolom “Kakva nas budućnost čeka ako na mladima svijet ostaje”.

 

Na četvrtom međunarodnom Danu očaranosti biljkama posjetitelje očekuju zanimljive radionice, štandovi, posjet pokušalištima i puno više od toga. Posjetitelji će imati priliku doznati zašto je Istra najbolja maslinarska regija na svijetu, kako praktično vrtlariti, kako zaštiti biljke od kukaca te se upoznati s proljećem u voćnjaku.

 

Detaljan program događaja nalazi se na našoj web i Facebook stranici:

 

http://www.agr.unizg.hr/hr/article/1625/dan_o%C4%8Daranosti_biljkama_2017

http://www.agr.unizg.hr/hr/article/1603/tre%C4%87i_dani_karijera_na_agronomskom_fakultetu

 

https://www.facebook.com/Dan-o%C4%8Daranosti-biljkama-436047076729034/

https://www.facebook.com/Centar-za-podr%C5%A1ku-studentima-i-karijerno-savjetovanje-AFZ-744362005701131/

Prethodni članakZapočela je gradnja prve ULO hladnjače u Republici Hrvatskoj
Sljedeći članak6,04 milijuna kuna za potpore male vrijednosti u poljoprivredi, ruralnom razvoju i šumarstvu
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.