src=

 

15. SAJAM PROIZVODI HRVATSKOG SELA

Pozivamo Vas da od 11. – 13. ožujka 2016. godine u vremenu od 09:00h do 20:00h posjetite 15. Sajam Proizvodi hrvatskog sela. Sajam se ove godine održava na prostoru Boćarskog doma Zrinjevac, Prisavlje 2 u Zagrebu.

Prema broju izlagača i prema ostvarenim rezultatima PROIZVODI HRVATSKOG SELA su najznačajniji seljački sajam u Hrvatskoj. Na ovom najvećem i najstarijem sajmu tradicijskih proizvoda u Hrvatskoj u proteklih je četrnaest godina izlagalo više od četiri i pol tisuće proizvođača, a posjetilo ga je više od 150 tisuća posjetitelja. Ove godine na sajmu se očekuje oko 250 izlagača, iz svih krajeva Hrvatske.

Posjetite Sajam Proizvodi hrvatskog sela te po povoljnim cijenama potražite kvalitetne domaće suhomesnate proizvode, vina, rakije, likere, maslinova i bučina ulja, ekološke proizvode, sireve, smokve, med, rukotvorine i suvenire i ostale domaće tradicijske delicije koje ne možete pronaći u trgovinama. Svi proizvodi koje ćete imati prilike pronaći na Sajmu su visoko kvalitetni domaći, tradicijski proizvodi. U njihovu proizvodnju je uložen dodatan trud i briga o održavanju kvalitete, ekologije i tradicije.

Ulaz na sajam Proizvodi hrvatskog sela je besplatan za sve posjetitelje.
Vidimo se na 15. sajmu Proizvodi hrvatskog sela!

Više detalja na našem facebooku: https://www.facebook.com/proizvodihrvatskogsela.phs/

Srdačan pozdrav!
Organizator: Jakov Kolega dipl.ing.agr
M: 099/7597910
E: jakovkolega@agrarnosavjetovanje.hr
W: www.phs.hr

Prethodni članakIzravna plaćanja poljoprivredi- obveza očuvanja trajnih travnjaka i zabrana prenamjene okolišno-osjetljivih travnjaka
Sljedeći članakPremium kolači – deserti i slastice
Gospodarski list
Gospodarski list je najstariji hrvatski časopis za poljoprivredu i selo koji i danas izlazi i koji je kroz tri stoljeća usmjeravao stručno, ekonomski i društveno hrvatskog seljaka i selo. Promicao je i čuvao običaje na selu i poljoprivredi i njegovao hrvatsku kulturu i jezik. List danas izlazi kao polumjesečnik na 72 stranice visoke kvalitete papira i višebojnog (kolor) tiska u formatu 210 x 275 mm. Zahvaljujući tradicionalno kvalitetnim i prije svega aktualnim i stručnim člancima, Gospodarski list stekao je vjerne, dugogodišnje pretplatnike i do danas zadržao status najpopularnijeg časopisa o poljoprivredi u Hrvatskoj. Kroz sva tri stoljeća Gospodarski list je izlazio zahvaljujući prije svega svojim vjernim pretplatnicima, poslovnim partnerima i oglašivačima, a u Gospodarskom listu surađuju najnapredniji ljudi pojedinog vremena, mnogi istaknuti znanstvenici, stručnjaci poljoprivredne proizvodnje, te mnogi drugi ugledni ljudi. Važno je napomenuti da Gospodarski list i danas kontinuitrano stvara nove vrijednosti kroz vrijedne projekte i inicijative; Gospodarski kalendar, biblioteka Obitelj i Gospodarstvo, biblioteka Hrvatsko povrće, Gospodarski oglasnik, televizijska emisija Dodir prirode, web izdanja, digitalizacija arhive 1842 – 1910 dostupne javnosti kroz projekt Hrvatska kulturna baština, izbor za najbolju poljoprivrednu ljekarnu, stručni seminar Hrvatsko povrće, stručni seminar CroVin, profilne stranice na društvenim mrežama, Društvo agrarnih novinara Hrvatske… Cilj Gospodarskog lista oduvijek je bio i ostat će prenošenje znanja, informacija i savjeta, kako bi poljoprivredna proizvodnja bila isplativa, a gospodari uspješniji.