Poštovani predstavnici svinjogojske proizvodnje,

Hrvatska poljoprivredna komora u suradnji sa Svjetskom bankom organizira fokus grupu za sektor svinjogojstva.

Fokus grupa  će se održati u ponedjeljak 16.11. (11.00 – 14.00 sati), putem digitalne platforme ZOOM zbog epidemioloških preporuka. Prijave moguće do četvrtka 12. studenog.

Pozivamo Vas da se uključite u ONLINE radionicu na kojoj će predstavnik Svjetske Banke – g. prof. dr. Pierre Gerber izvijestiti dosad napravljenu analizu vašeg sektora, a koga ćete i sami osobno moći pitati informacije koje Vas budu zanimale.

Prof. dr. Pierre Gerber je viši stručnjak za održivo stočarstvo u Svjetskoj banci. Također, prof.dr. Gerber je profesor na najutjecajnijem Sveučilištu Wageningen (Nizozemska) s dugogodišnjim iskustvom u Organizaciji za hranu i poljoprivredu Ujedinjenih naroda (FAO) te analizi trendova globalnih stočarskih sustava i njihovoj interakciji s okolišem.

Broj sudionika je ograničen!

Prijavite se na vrijeme putem poveznice: https://forms.gle/b7jsBKMAZJS8dMLK7

Povratno ćemo Vas informirati o detaljima radionice (pristupni link za online sastanak te dnevni red).

VAŽNO JE DA SE NA SASTANAK ODAZOVU POLJOPRIVREDNICI KOJIMA JE OVA
PROIZVODNJA
 OD PRIMARNE VAŽNOSTI I SVOJIM PRIJEDLOZIMA ŽELE POBOLJŠATI SVOJ SEKTOR!

Sve stručne tekstove objavljene u Gospodarskom listu u razdoblju od 2016. do 2020. godine čitajte i u našoj Digitalnoj kolekciji koju možete naručiti ovdje

Pretplatnici na sadržaj Gospodarskog lista ostvaruju pravo na besplatne savjete. Ako ste pretplatnik postavite pitanje klikom ovdje
Ako se želite pretplatiti to možete učiniti ovdje