Žuti biskvit:
✦4 jaja
✦4 žlice šećera
✦4 žlice brašna
Priprema: Od bjelanjaka umutiti čvrst snijeg, uz postupno dodavanje šećera. Smanjiti mikser na najmanju brzinu i umiješati jedan po jedan žumanjak, a zatim i brašno. Smijesu uliti u kalup obložen papirom za pečenje dimenzije 35 x 26 cm i peći u zagrijanoj pećnici oko 15 minuta na 180 °C.
Smeđi biskvit:
✦4 jaja
✦4 žlice šećera
✦4 žlice brašna
✦1 žlica kakaa
Priprema: Na isti način kao i žuti biskvit.
Krema:
✦6 žumanjaka
✦7 žlica šećera
✦3 vanilin šećera
✦100 g oštrog brašna
✦800 ml mlijeka
✦500 g margarina
✦150 g čokolade za kuhanje
Priprema: Pjenjačom izmiješati šećere i žumanjke, dodati brašno i malo mlijeka pa ukuhati u ostatak mlijeka cijelo vrijeme miješajući pjenjačom do guste kreme. Maknuti s vatre, pokriti prozirnom folijom i ostaviti da se ohladi. U ohlađeno dodati margarin sobne temperature i pjenasto izmiksati. U polovicu kreme dodati otopljenu i malo ohlađenu čokoladu. Na žuti biskvit staviti svijetlu kremu, a na smeđi biskvit, tamnu kremu.
Dekoracija:
✦200 ml vrhnja za šlag
Priprema: Ukrasiti čvrsto tučenim vrhnjem za šlag.
Recept iz knjige Moji kremasti kolači