Sastojci:

25 dag sitne paste
2 tvrdo kuhana jaja
20 dag šunke
3 kisela krastavca
pola male glavice luka
2 režnja češnjaka
1 manja zelena paprika
1 manja crvena paprika
1 manja rajčica
vrećica majoneze
malo slatkog ili kiselog vrhnja
začini po želji

Priprema:

Paštu skuhajte prema uputi na pakiranju, operite i ostavite hladiti. Sve sastojke što sitnije narežite, jaja zdrobite vilicom i sve dodajte ohlađenoj pašti. Dobro promiješajte i stavite u hladnjak.

Prethodni članakKoja je dobra podloga za vinogradarsku breskvu?
Sljedeći članakVeprovina u senf saftu
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.