Pripremite:

50 dag svinjskih odrezaka
ulje po želji
2 luka
češnjak
2 paprike
15 mini rajčica
8 krumpira
voda za podljevanje
začini po ukusu

Priprema:

Odreske napacajte i ostavite stajati. Povrće operite i očistite. Krumpir i papriku narežite na četvrtine. Luk prepolovite, a rajčice ostavite cijele. Zagrijte ulje u pekaču, pa kratko zapržite meso da dobije boju. Kad se meso zapeče dodajte povrće. Pokrijte i dinstajte na laganoj vatri. Prema potrebi promiješajte i podlijevajte s vodom ili jušnim temeljcem. Pecite dok meso i krumpir postanu mekani. Poslužite uz salatu po želji.

Prethodni članakLagani obrok
Sljedeći članakJelo za guštanje
Gospodarski list
Gospodarski list – sve što vrijedi znati u poljoprivredi Gospodarski list najstariji je i najčitaniji hrvatski časopis za poljoprivredu, s tradicijom dugom preko 180 godina. Kroz tri stoljeća pomaže poljoprivrednicima stručnim, aktualnim i korisnim sadržajem te i danas svakih petnaest dana stiže na adrese svojih vjernih pretplatnika. Naši autori su priznati stručnjaci, znanstvenici i poljoprivrednici. Uz tiskana i online izdanja, posjeduje bogatu biblioteku knjiga pod nazivom - Obitelj i gospodarstvo, organizira razne stručne konferencije iz područja agrobiznisa, kroz društvene mreže aktivno sudjeluje u svakodnevnici ljubitelja prirode i poljoprivrede. Opravdano je najveći specijalizirani - poljoprivredni medij u regiji. Cilj Gospodarskog lista je ostao isti od prvog broja – znanjem jačati poljoprivredu i selo.